Sla over naar de inhoud

Registratieformulier Gratis Premium-lidmaatschap

Als Premium Lid kan je De Rustige Belegger gratis downloaden in boekvorm (.pdf en .epub) en krijg je toegang tot de waardevolle lijst van mijn favoriete beleggingsfondsen.

Normaal is een boek als De Rustige Belegger betalend. De lijst van mijn favoriete fondsen, die veel absolute toppers in hun categorie bevat, kan je bovendien een aanzienlijke financiële meerwaarde opleveren.
Ik vraag geen geld voor De Rustige Belegger: alle informatie in dit boek wordt (tot nader order) gratis gedeeld. Het enige wat ik in ruil vraag is dat je deze website mee helpt promoten: alleen zo kan ze blijven draaien. In het schrijven en samenrapen van alle informatie is tenslotte veel tijd gekropen en je kan deze inzichten in je eigen voordeel gebruiken – ik meen dus dat ik ook om een kleine wederdienst mag vragen.

Mogelijke manieren om De Rustige Belegger te promoten, zijn:

  • Publiek delen op Facebook (ik moet je share zelf ook kunnen zien staan). Of de pagina zélf liken
  • Publiek delen op Twitter, Instagram of andere social media
  • De website delen met vrienden en familie die mogelijks geïnteresseerd kunnen zijn (minimaal 2 personen), bijvoorbeeld via e-mail of chat
  • De website vermelden op een relevant forum of je eigen website of blog

Omdat ik in het verleden te goedgelovig was, werd hier vaak misbruik van gemaakt. Daarom vraag ik vanaf nu een screenshot van je promotie-actie. Je kan dat hieronder mee uploaden.
Ik doe m’n best om je aanvraag binnen de 24 uur na te kijken, meestal veel sneller. Bij goedkeuring ontvang je onmiddellijk bericht via e-mail.

Tijdelijk: Wie écht een heel stevige promotie kan voeren en daarmee tientallen bezoekers aantrekt, krijgt er van mij nog een mooie bonus bij: m’n eigen Excel-bestand waarin alle Medirect-fondsen opgelijst staan met hun eigenschappen bij Morningstar: inclusief hun historische rendementen dus – een snapshot van juli 2020. Enkel voor eigen gebruik. Voor mezelf een bijzonder waardevol instrument.

Ben je reeds Premium-lid? Dan kan je hier inloggen.

Registreer je gratis:
Tevreden lezer? Vertel het dan voort!